Systemisch Opladen


Ken je dat gevoel dat je kunt hebben na een opstelling of systemisch ritueel? Dat intense besef dat je hier écht iets aan gehad hebt? En dat je dan denkt “Dit zou ik vaker moeten doen”…? 

Mijn nieuwe event Systemisch opladen is precies daarvoor bedoeld. Op één dag in de maand kom je samen met andere vrouwen die ook ervaring hebben in systemisch werk. Het programma bestaat uit een combinatie van collectief werk, systemische rituelen en individuele opstellingen. Er is minimaal 1 systemisch ritueel of collectieve opstelling per dag en daarnaast is er ruimte voor de deelnemers om zelf een onderwerp in te brengen wat je bezig houdt. Daar kan een individuele opstelling uitkomen of, als het een thema is wat speelt bij meerdere vrouwen, een collectieve opstelling of .... .


Praktisch

Systemisch Opladen Twente:
Data: 
20 september, 25 oktober en 22 november
Locatie: De Pastorie, Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren (ov)
Minimaal 8, maximaal 10 deelneemsters.

Tijd: Van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.  Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers, je lunch neem je zelf mee.
Kosten: €315,- (incl BTW particulieren, ex BTW BTW-plichtigen). 

Inschrijven via de mail
Inschrijving is definitief als je betaald hebt.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL27 TRIO 0788 8632 07 ten name van Kruispunten Opstellingen, onder vermelding van Systemisch opladen en de data.
 
Bij afmelden tot 1 maand voor de 1e dag wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 1 maand voor de 1e dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.