Vrouwen (35+) en Hormonen.Hormonen spelen een belangrijke rol in het leven van een vrouw. Door je maandelijkse cyclus zijn ze altijd in beweging. Regelmatig of onregelmatig, met veel klachten of je merkt er niets van, je hormonen draaien door in het wiel van je maandelijkse cyclus.

Vanaf ongever je 35e jaar komt er een verandering in je cylcus. Heel miniem, meestal heb je het niet in de gaten.
Vaak een paar jaar later kijk je terug en kom je er achter dat het toen al begonnen is.

Het begin van de Overgang....
Het is een belangrijke, vaak intensieve, tijd voor vrouwen. Je sluit een levensfase af. Als je dat met aandacht doet, kan dat je veel brengen. Dan kan je schoon je nieuwe levensfase instappen en (opnieuw) je leven ten volle leven.

Helaas is er in de (medische) wereld en onder vrouwen zelf nog weinig kennis over.
Zo krijgen bijvoorbeeld heel veel vrouwen de diagnose burn out tussen hun 40e en 45e, terwijl er een grote kans is dat dit een hormonale disbalans is, die veroorzaakt wordt door de pre-menopauze ipv een burn out. En zou dus een andere aanpak veel zinvoller voor herstel kunnen zijn.
 

Tijdens deze dagen onderzoeken we de Overgang op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau met systemische rituelen en opstellingen.
Tevens leer je welke kruiden jou kunnen ondersteunen in deze fase. Ook maken we kruidenproducten en eten we 2x een samen klaargemaakte wildpluk lunch.
Daarnaast krijg je prakische (medische) informatie en kan je veel kennis opdoen door het delen van ervaringen van en met de andere deelneemsters.Data: Vrijdag 24 mei vanaf 19.30 uur tot zondag 26 mei 16.00 uur.
Kosten: €225, - voor de workshop en 2x lunch.  Incl BTW voor particulieren, ex BTW voor BTW plichtigen.
Exclusief :  # Overnachtingen: zelf regelen met de camping, kamperen of (samen) een chalet huren.
                    # Ontbijt: neem je zelf mee voor 2 dagen.
Op zaterdagavond eten we een potluck diner, waar iedereen iets voor mee brengt.
Locatie: Bij Kruidenkriebels in Buren. Op camping de Karekiet.

Er kunnen maximaal 8 vrouwen mee doen.

Inschrijven via Kruidenkriebels (ben je BTW plichtig, geef dan je bedrijfsnaam door bij inschrijving). Dan krijg je een factuur.
Inschrijving is definitief als je factuur betaald is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: Rekeningnummer Nl62ASNB0781171504 tnv MGJ van Haaren. Graag met vermelding van de cursus, de datum en je volledige naam en als je een factuur hebt, je factuurnummer.

 
Bij afmelden tot 1 maand voor de 1e dag wordt € 25,- administratiekosten berekend.
Bij afmelden binnen 1 maand voor de 1e dag is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.