Ervaringen van deelnemers

 

Christa

Nav een workshop bij het In Between Cafe in Leidsche Rijn.

Ik had wel al het een en ander over familieopstellingen gehoord (van zowel representanten als van een vraagsteller), maar ik wist niet dat het ook als werkopstelling gedaan kon worden.

Bij deze workshop gaf Annemieke eerst toelichting bij het fenomeen (familie)opstellingen. Zij maakte dit persoonlijk door haar eigen leven en inzichten hierin mee te nemen. Daarna legde zij uit wat het idee is bij een opstelling vanuit een werkgerelateerde situatie.

Wat voor mij deze workshop bijzonder maakte, was dat mensen elkaar niet kennen maar dat er zeer snel een sfeer gecreëerd kan worden op basis van vertrouwen en respect. En waarbij de (onervaren!) representanten in de opgestelde situatie gestimuleerd worden om te kunnen èn mogen uitspreken wat zij ervaren. En dat dit uiteindelijk ook overeenkomt met het (onderbuik)gevoel van de vraagsteller. 

Sterke kanten van Annemieke hierin vond ik: zij begeleidde de representanten erg goed; zij vroeg ook door bij wat de representanten voelden alsook bij de vraagsteller ("klopt dit met jouw situatie?"); zij overzag het geheel; èn - niet geheel onbelangrijk - zij gaf er ook een positieve draai aan. Dit is natuurlijk ook het doel van zo'n opstelling, maar de manier zoals Annemieke het aanpakte, vond ik echt prettig. Het waren goede handvatten om de vaak negatieve ervaring om te zetten naar het positieve! 

Ik kan Annemieke dus zeker aanraden!

 

Hans

Deelnemer van de themadag opstellingen over liefdesrelaties. 

Annemieke, dank je wel voor je mooie werk! De 'Liefdersrelaties vanuit opstellingenperspectief' - workshop heeft mij veel gegeven. Het opstellingen werk in het algemeen is een bijzonder cadeau. Ik ben enorm dankbaar om de liefdevolle ruimte die je bereidt hebt. Je zachte maar vooral heldere begeleiding heeft mij, en ik denk ook mijn mede-opstellers, enorm geholpen open en gericht bezig te zijn. Het inzicht verkrijgen en diep verwerken wat gisteren plaatsvond hebben mij enorm geholpen innerlijke rust te creëren en mijn kracht te wortelen. Kort gezegd maar veel betekenend.
Dank aan jou en mijn mede-deelnemers!
 

Florien

Deelnemer aan de thema-avond over geld.
Oooh Annemieke ik wil je graag nog eens bedanken. De opstelling heeft me bevrijd van een karmische geldrelatie waar ik niets mee kon. Nu vanochtend word ik wakker en ik heb toegang tot de vreugde en overvloed van geld. Ik had het gevoel alsof ik in een geldzwembad zwom, whoaaaah :-) Ik heb er echt weer zin in ♥
 

Ernst

Vraagsteller op een Open Avond, een paar dagen later...
Met mij is het goed. Ik voel veel rust van binnen. Dat is een vorm van eindeloos genieten. Ik moet het iedere keer wel weer opzoeken, maar het is er steeds. En dat is ook voor een belangrijk gedeelte te danken aan afgelopen vrijdag. Ik sta nu veel meer open om te ontvangen, wat een geschenk. Ik wil niet helemaal lyrisch worden, maar het is wel fijn.

 

Maurice

Ik heb bij Annemieke een bedrijfsopstelling laten doen die me een levensinzicht heeft geboden waarmee ik meteen vooruit kwam. Uit de opstelling kwam mijn doelgroep, de manier van werken met mijn doelgroep etc heel mooi naar voren en alles was meteen duidelijk. Echt fantastisch. Daarom kan ik echt iedereen een bedrijfsopstelling, maar ook een familieopstelling van harte aanbevelen. Annemieke weet door haar achtergrond en ervaring en intuitie precies wat er nodig is om je het juiste inzicht te geven. Echt geweldig. En ik sta vaak versteld hoe intuitief ze is, en dingen al weet voordat ze plaatsvinden.

Dus als je echt inzicht wilt krijgen in het hele speelveld waarin je jezelf hebt vastgezet, dan val je bij Annemieke in goeie handen. Ze kan je zowel bewust maken als je eruit los krijgen. Systematisch werken is een geweldig en natuurlijk voertuig naar bewustzijn over je eigen werk en leefomgeving.

Ook als representant voor anderen heb ik genoten bij Annemieke. Het is heel fijn voor anderen te mogen staan, het raakt ook stukken in jezelf die hierdoor ook eerder los komen. Mooi werk Annemieke! En bedankt!

 

Ervaringen van deelnemers en vraagstellers


 

Caroline   Frida 


 

giel


 

wim   Sabine