VrouwZijn en Seksualiteit


Wat gebeurt er in jou als je deze titel leest? Ga je er van weg of beweeg je er naar toe? Komt er schaamte, angst, pijn, verdriet, een glimlach, iets ondeugends of nog wat anders...? Is jouw seksualiteit van jou of bestaat die in relatie tot je partner of tot anderen? Gebruik je seks om zelf bevestigd te worden, voor het plezier of het genot, om te manipuleren, of om wraak te nemen, om je te verbinden? Of is het een mix van dit alles, of de ene keer het een en de andere keer het ander? En zegt het verschil in bevredigende seks of vervullende seks jou wat?
 

Voor wie?

Deze themadag is bedoeld voor vrouwen die iets willen uitzoeken rondom hun eigen seksualiteit. Met of zonder partner m/v, met of zonder (veel) ervaring. Je bent welkom met alles wat er is.
 

Wat?

Voor alle vrouwen een onderzoek hoe jij tegenover intimiteit, sensualiteit, seksualiteit en erotiek staat. Vanuit wat zich aandient, kijken we dan verder met kleine opstellingen en/of rituelen om een volgende stap te kunnen zetten naar meer verbinding met je eigen seksualiteit.