ZZP'ers


Goede marketing is essentieel voor ieder bedrijf, maar zeker voor ZZP'ers in de huidige economie. Er zijn vele marketingtips, workshops en cursussen voor ZZP'ers in de markt op dit moment. Maar wat als je al die tips hebt gevolgd, en ze niet het gewenste effect hebben? Of je snapt de tips wel, maar het lukt niet om ze toe te passen? Of je hebt weerstand tegen deze zinnige en nuttige tips...
 

Wellicht speelt er dan iets anders. Iets op onbewust niveau. Iets uit je familiesysteem, als voorbeeld: je neemt de verkeerde plek in, (bijvoorbeeld je bent klant van je klant), de balans in geven en ontvangen is in je familie verstoord, waardoor dat ook met je klanten is, je bent loyaal aan een (niet-succesvol) buitengesloten familielid. 
Of misschien gaat het over eigenwaarde, vertrouwen, betrouwbaarheid of heb je een eerdere werkrelatie niet goed afgesloten of...
Kans op verstrikkingen en blokkades genoeg dus.
 

Bij Kruispunten Opstellingen kun je onderzoek doen naar die verstrikkingen en blokkades.

Luister hier naar hoe ikzelf onderneem en ondernomen heb om te komen waar ik nu sta met mijn bedrijf. Inmiddels kan je er al weer een podcast aan toe voegen ;-).

 

Individueel

* Je kunt dan een vraag stellen over iets specifieks waar jij tegenaan loopt.
* Je kunt een traject doen over de invloed van je familie op de manier waarop jij met werk en je bedrijf omgaat.
* Je kunt kijken naar de dynamiek tussen jezelf, je bedrijf en je klanten. Door de aanwezige verstrikkingen en blokkades op te ruimen kan de energie vrij stromen en dus jouw talenten en dus de klanten en dus de inkomsten. 

Kosten € 130,- per sessie van 1,5 uur exclusief btw. Je krijgt een factuur op bedrijfscoaching.
Vooraf betalen op NL27 TRIO 0788 8632 07 ten name van A. van der Mooren ovv factuurnummer.
​Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak wordt de helft van het consult in rekening gebracht.


In een groep

De Systemische Verdiepingsdagen voor ZZP'ers